Het begin

Het is allemaal begonnen met onze eerste newfoundlander gekocht in 1986. Daarna is de liefde voor het ras de Newfoundlander nooit meer gedoofd. Het is en blijft de gentelman onder de honden en daarom zijn wij nog steeds verliefd op dit ras. In 1989 hebben wij ons eerste nest gefokt en hebben af en toe een nestje pups. In het begin hebben we veel gedrag & gehoorzaamheid met onze honden gedaan. Nationale diploma’s Cynophilia I en II hebben we dan ook berijkt met onze kanjers. Door dit alles ben ik mij gaan verdiepen in de Kynologie en ben op dit moment gediplomeerd Honden Trimmer met een eigen trimsalon zowel vast als mobiel. Het showen van deze geweldige honden is mijn lust en mijn leven geworden. In zowel binnen als buitenland kunt u mij dan ook regelmatig tegen komen.

De toekomst

De toekomst is natuurlijk ongewis. Wel willen wij proberen het ras instand te houden door goed te selecteren. De gezondheid staat voorop en een stevige wandeling maken met de hond is een must. Vandaar dat wij meer letten op de constructie van de hond dan de schoonheid. Natuurlijk vergeten wij de schoonheid niet, maar een hond die gemakkelijk en goed beweegd is meestal een mooie hond. De Newfoundlander is de grootste hobby en dat willen wij graag zo houden.

 

(Mobiele) Hondentrimsalon Madivas

logo trimsalon madivasIk ben ook de eigenaar van Mobiele Hondentrimsalon Madivas.
Met deze trimsalon ben ik het juiste adres voor de verzorging van uw hond.
Door mijn jarenlange ervaring en deskundigheid bent u en uw hond verzekerd van de optimale verzorging van uw hond.
Wij trimmen alle honden van ras tot niet ras honden. Er is geen ras dat niet door ons perfect verzorgd kan worden.
Door dat wij zelf Newfoundlanders hebben zijn wij uitermate geschikt ingericht om ook uw grote tot zeer grote hond optimaal te verzorgen. Voor ons is dus geen hond te groot.
We beschikken over het vakbekwaanheids diploma van de ABHB. Zo bent u verzekerd van deskundigheid voor de verzorging van uw hond.

Meer weten? Ga dan naar: trimsalonmadivas.nl